Elmitel Elmitel blog Elmitel on LinkedIn Prijavite se na e-novice Jezik:
Slovenščina  Hrvatski  English
oživljamo omrežja
ELMITEL D.O.O.
OREHOVCI 1A
SI-9250 GORNJA RADGONA


02 564 88 60
041 646 945
02 564 88 61

O podjetju
Reference in partnerji


Prijava na e-novice:
Kontaktirajte nas:OPTIČNA OMREŽJA

Optična omrežja veljajo trenutno za najzmogljivejša omrežja z vidika latence in pasovne širine, ki jo omogočajo. Optični kabel oziroma svetloba kot medij za prenos informacij ni občutljiva na elektromagnetna sevanja v okolici in nudi dovolj kapacitete za katerekoli potrebe, tako da je zmogljivost optičnega omrežja odvisna predvsem od naprav, ki delujejo v tem omrežju, ter njihovih zmogljivosti.

Optično omrežje

Operaterska omrežja

Nudimo načrtovanje fizičnega nivoja omrežij, torej načrtovanje povezav in postavitve optičnih omrežij v prostor, kot tudi načrtovanje logičnega nivoja omrežij, v primeru Metro Ethernet / IP omrežij torej načrtovanje IP naslovnih shem in VLAN-ov, kot tudi konfiguriranje omrežnih naprav. V sodelovanju z različnimi operaterji in investitorji smo načrtovali že večje število optičnih omrežij, za doseganje najvišje kvalitete načrtov ob optimalni ceni pa uporabljamo najsodobnejše rešitve za načrtovanje optičnih omrežij, ki so trenutno na voljo. Z izkušnjami tako na IP nivoju, kot na področju televizijskih omrežij, kjer se signal prenaša v ASI formatu, lahko ponudimo celovite rešitve za vaše potrebe, želje in morebitne omejitve - od načrtovanja fizične strukture omrežja in umestitve v prostor, do konfiguriranja omrežja in vklopa omrežja v delovanje, ter kasnejšega upravljanja omrežja. Nudimo tudi programske rešitve, kot je Provisioning sistem ElgisPro.

Profesionalna omrežja

Načrtujemo in zaženemo namenska optična omrežja v objektih, kampusih in naseljih. Pri tem lahko zagotovimo tako fizični načrt omrežja v prostoru, detajlne načrte funkcijskih lokacij, kot tudi načrte naslovnih prostorov in logičnih lastnosti omrežja, ter skonfiguriramo omrežne naprave in omrežje tudi zaženemo in ga po potrebi upravljamo. Na vseh nivojih načrtovanja uporabljamo najsodobnejšo opremo, s katero lahko zagotovimo visokokvalitetne načrte omrežja, kot tudi zagon in kasnejše upravljanje omrežja.

Preberite več o storitvah za ostale tipe omrežij:


Storitve

Projektiranje elektroinštalacij
Projektiranje telekomunikacijskih omrežij
Vodenje projektov
Razvoj telekomunikacijskih rešitev
Svetovanje in tehnična partnerstva
Strokovni nadzor

Komunikacijska omrežja

Elgis Pro provisioning sistem
Elgis MAP GIS sistem za nadzor omrežja
Razvoj prilagojenih omrežnih sistemov
Postavitev in upravljanje omrežij
Centrale, telefoni in oprema Digium
Projektiranje telekomunikacijskih omrežij

Senzorska omrežja

Senzorska oprema za nadzor prostorov ServersCheck
Brezžična senzorska omrežja za nadzor okolja
Načrtovanje in postavitev senzorskih omrežij

Elmitel

O podjetju
Reference in partnerji
Elmitel blog
Elmitel Razvoj programske opreme
© 2024 ELMITEL Engineering